Добре дошли на страницата на Indivior.

Ще дойде ден, когато на зависимостите няма да се гледа като на нещо срамно и заслужаващо презрение. Ще дойде ден, когато зависимостите вече няма да бъдaт глобална хуманитарна криза. Ние от Indivior смятаме, че ще дойде ден, когато всички пациенти по света ще имат неограничен достъп до висококвалифицирани услуги за лечението на хронични рецидивиращи и съпътстващи заболявания, свързани със зависимостите. Докато този ден настъпи, ние ще продължим да проправяме пътя на лечения, които променят живота на хората. С помощта на медицинските специалисти, работещите в областта на обществено здраве, законодателите, данъкоплатците и хора като Вас ние ще разрушим бариерите, възпрепятстващи достъпа до лечение на милиони хора по целия свят, които се нуждаят от това най-много.

Това е нашата визия. Ние сме Indivior и винаги смятаме, че Ти си Важният.

За да постигнем тази визия, ние се ангажираме да доставим съдържанието на нашия сайт на БЪЛГАРСКИ език. Както можете да си представите, реализацията на една световна марка отнема време. Докато работим усърдно, за да преведем нашия уебсайт, ние Ви каним да посетите нашия уебсайт за САЩ, за да научите повече за нас.

ВЪПРОС ЗА ПРОДУКТА ИЛИ НЕЖЕЛАНА РЕАКЦИЯ

Безопасността на пациентите не е само задължение … Тя е отговорност.

Вашата помощ при съобщаването на притесненията Ви относно продукта или нежелани реакции при употребата му играе решаваща роля в нашата мисия да гарантираме на всички пациенти достъп до висококачествено лечение. Ние използваме всяка възможност за наблюдение на безопасността на пациентите с подходящите за тази цел инструменти.

За допълнителна информация, свързана с безопасността, за оплаквания от продукти, за да изискате медицинска информация или да съобщите за нежелана реакция, моля, свържете се с:

За САЩ и Канада

PatientSafetyNA@indivior.com
Тел: 1-877-782-6966

За всички останали:

PatientSafetyROW@indivior.com
Тел: +800 270 81 901 (Международен безплатен номер, предхождан от кода на държавата)