Velkommen til Indivior.

En dag vil misbrug ikke længere blive set ned på med afsky og skam af den almene befolkning. En dag vil misbrug ikke længere være et verdensomspændende problem. Hos Indivior forestiller vi os en fremtid, hvor alle patienter i hele verden har ubegrænset adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet inden for behandling af kroniske sygdomme med tilbagefald og komorbiditet som følge af misbrug. Indtil dette bliver virkelighed, vil vi fortsætte med at udvikle nye og livsforandrende behandlingsformer. Vi har til hensigt at nedbryde grænserne for livsnødvendige behandlinger til millioner af mennesker på tværs af kloden, godt hjulpet på vej af sundhedsprofessionelle, sundhedsmyndigheder, politikere, støtteorganisationer og personer som dig selv.

Dette er vores vision. Vi er Indivior, og vi vil have, at du er i centrum

For at kunne virkeliggøre denne vision fokuserer vi på formidling af information om vores virksomhed på vores websted på dansk. Som du sikkert kan forestille dig, så tager det tid at introducere et verdensomspændende varemærke. Mens vi arbejder på højtryk for at oversætte vores websted til lokale sprog, skal du være velkommen til at besøge vores engelsksprogede websted for at lære mere om vores virksomhed.

PRODUKTPROBLEMER ELLER BIVIRKNINGER

Patientsikkerhed er ikke blot en forpligtelse … det er et ansvar.

Din hjælp med indberetning af produktproblemer og bivirkninger spiller en yderst vigtig rolle i vores målsætning om at sikre, at alle patienter får adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet. Vi udnytter enhver mulighed for at overvåge patientsikkerhed med forhåndenværende værktøjer.

Hvis du har brug for sikkerhedsrelateret information, ønsker at klage over et produkt, vil forespørge om medicinsk dokumentation eller vil indberette bivirkninger, bedes du kontakte:

For USA og Canada:

PatientSafetyNA@indivior.com
Tlf.: 1-877-782-6966

For alle andre:

PatientSafetyROW@indivior.com
Tlf.: +800 270 81 901 (International gratis nummer, forudgået af landekode)

Overførsler af værdi

I overensstemmelse med kravene i lokale regler er Indivior forpligtet til at rapportere værdioverførsler til sundhedspersonale, sundhedsorganisationer og patientorganisationer. For de seneste oplysninger, klik på linket herunder: http://indivior.com/wp-content/uploads/2018/08/Disclosures-2018-Regional-Reporting-of-Medical-Governance-Payments-made-in-2017-22.02.2018.pdf