Καλώς ορίσατε στην Indivior.

Κάποια μέρα, ο εθισμός δεν θα αποτελεί αιτία περιφρόνησης από την κοινωνία και ντροπής. Κάποια μέρα, ο εθισμός δεν θα αποτελεί πλέον παγκόσμια ανθρωπιστική κρίση. Όλοι εμείς στην Indivior οραματιζόμαστε τη μέρα όπου όλοι οι ασθενείς, σε όλον τον κόσμο, θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τις χρόνιες υποτροπιάζουσες ασθένειες και τις συννοσηρότητες του εθισμού. Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, θα συνεχίσουμε να αναζητάμε πρωτοποριακές θεραπείες που θα αλλάζουν τη ζωή των ασθενών. Και με τη βοήθεια των επαγγελματιών της υγείας, της κοινότητας των λειτουργών δημόσιας υγείας, των διαμορφωτών πολιτικής, των ασφαλιστικών οργανισμών και των ανθρώπων σαν εσάς, θα καταλύσουμε τους φραγμούς που εμποδίζουν την πρόσβαση εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως σε αυτό που χρειάζονται περισσότερο: τη θεραπεία.

Αυτό είναι το όραμά μας. Είμαστε η Indivior και θα ενεργούμε πάντα με επίκεντρο εσάς.

Για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου μας στα ελληνικά. Όπως ίσως φαντάζεστε, η δημιουργία μιας εταιρικής ταυτότητας παγκόσμιου εύρους απαιτεί χρόνο. Ενόσω εργαζόμαστε πυρετωδώς για τη μετάφραση του δικτυακού τόπου μας, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο μας στις Η.Π.Α. και να μάθετε περισσότερα για εμάς.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ συμβανΤΩΝ

Η ασφάλεια των ασθενών δεν είναι μια απλή υποχρέωση … αποτελεί ευθύνη.

Η βοήθειά σας μέσω της αναφοράς θεμάτων ή ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με τα προϊόντα διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αποστολή μας – να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ασθενείς έχουν πρόσβαση σε θεραπείες υψηλής ποιότητας. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για την παρακολούθηση της ασφάλειας των ασθενών με τα κατάλληλα εργαλεία.

Για πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, παράπονα για τα προϊόντα, αιτήματα για ιατρικές πληροφορίες ή αναφορά ανεπιθύμητων συμβάντων, επικοινωνήστε με:

Στις Η.Π.Α. και στον Καναδά:

PatientSafetyNA@indivior.com
Τηλέφωνο: 1-877-782-6966

Σε όλες τις άλλες χώρες:

PatientSafetyROW@indivior.com
Τηλέφωνο: +800 270 81 901 (διεθνής αριθμός χωρίς χρέωση, με πρόθεμα τον διεθνή κωδικό χώρας)