Tervetuloa Invidiorin sivuille.

Tulee vielä päivä, jolloin riippuvuus ei enää ole halveksuttava ja hävettävä asia. Tulee päivä, jolloin riippuvuus ei ole maailmanlaajuinen humanitaarinen ongelma. Me Invidiorilla uskomme, että tulee päivä, jolloin potilaat kaikkialla maailmassa saavat rajoituksetta korkealaatuista hoitoa kroonisiin riippuvuussairauden uusiutumisiin ja riippuvuuden kanssa ilmeneviin oheissairauksiin. Siihen päivään asti me jatkamme uraauurtavien, elämää muuttavien hoitojen kehittämistä. Yhdessä terveydenhoidon ammattilaisten, julkisen terveydenhuollon, poliitikkojen, veronmaksajien sekä kaltaistesi ihmisten avulla me pyrimme saamaan hoitoa miljoonille sitä kipeimmin tarvitseville ihmisille ympäri maailmaa.

Tämä on meidän visiomme. Me olemme Indivior, ja meidän tavoitteemme on aina kiinnittää huomio sinuun.

Tämän vision täyttämiseksi tulemme tarjoamaan verkkosivujemme sisällön sinulle myös suomeksi. Kuten voit kuvitella, maailmanlaajuisen sivuston luominen vie jonkin aikaa. Teemme jatkuvasti työtä verkkosivustomme kääntämiseksi. Sillä välin voit vierailla englanninkielisessä sivustossamme ja lukea meistä lisää.

TUOTETIEDUSTELU TAI MAHDOLLINEN HAITTATAPAHTUMA

Potilasturvallisuus ei ole vain velvollisuus – se on vastuu.

Apusi tuotteisiin liittyvien kysymysten ja muiden mahdollisten haittojen raportoinnissa on erittäin tärkeää, sillä tavoitteemme on varmistaa, että kaikilla potilailla on mahdollisuus korkealaatuiseen hoitoon. Teemme kaikkemme seurataksemme potilasturvallisuutta sopivien työkalujen avulla.

Ota yhteyttä saadaksesi tietoa potilasturvallisuudesta, lääketieteellistä tietoa tai tehdäksesi ilmoituksen tuotteesta tai haittatapahtumasta:

USA ja Kanada:

PatientSafetyNA@indivior.com
Puhelin: 1-877-782-6966

Kaikki muut:

PatientSafetyROW@indivior.com
Puhelin: +800 270 81 901 (kansainvälinen maksuton numero, edessä maakoodi)

Arvonsiirrot

Paikallisten sääntöjen vaatimusten mukaisesti, Indivior on sitoutunut julkaisemaan kaikki terveydenhuollon ammattihenkilöihin, organisaatioihin, sekä potilasjärjestöihin kohdistuneet arvonsiirrot.  Viimeisimmät tiedot saa oheisesta linkistä: http://indivior.com/wp-content/uploads/2018/08/Disclosures-2018-Regional-Reporting-of-Medical-Governance-Payments-made-in-2017-22.02.2018.pdf