Üdvözli Önt az Indivior!

Egy napon az emberek nem a megvetés és szégyen szemüvegén át fognak a függőségre tekinteni. Egy napon a függőség már nem lesz az emberiség egészét érintő probléma. Mi az Indiviornál egy olyan jövőt képzelünk el, ahol a világon minden betegnek korlátlan hozzáférése lesz a függőség krónikus, kiújuló tüneteinek és társbetegségeinek ellátására szolgáló magas minőségű gyógykezelésekhez. Amíg el nem jön ez a nap, mi, ahogy eddig, továbbra is az életet megreformáló kezelések úttörői leszünk. Az egészségügyi szakemberek, a közegészségügyi rendszer, a politikai vezetés, a szponzorok és az olyan emberek segítségével, mint Ön is, le fogjuk dönteni a világszerte több millió ember kezelését akadályozó korlátokat.

Ez a mi jövőképünk. Az Indivior vagyunk, és mindig Önnel a középpontban dolgozunk.

E globális jövőkép megvalósítása érdekében lefordítjuk weboldalunk tartalmát magyar nyelvre is. Ahogy azt Ön is tudja, egy világmárka bevezetése időbe telik. Amíg mi a weboldalunk lefordításán dolgozunk, kérjük, látogassa meg az amerikai weboldalunkat is, hogy jobban megismerhessen minket.

TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK VAGY NEMKÍVÁNATOS HATÁSOK BEJELENTÉSE

A betegek biztonsága nem csupán kötelesség… hanem felelősség.

A termékekkel kapcsolatos aggályainak, illetve a kialakult nemkívánatos hatásoknak a bejelentésével Ön nagyon fontos segítséget nyújt nekünk abbéli küldetésünk megvalósításában, hogy minden beteg számára magas minőségű kezelést biztosítsunk. Minden lehetőséget megragadunk, hogy a megfelelő eszközök révén ellenőrizni tudjuk a betegek biztonságát.

A termékek biztonságával kapcsolatos vagy egészségügyi információk igényléséért, illetve a termékeket érintő panaszok és a nemkívánatos események bejelentéséért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Az Amerikai Egyesült Államokból és Kanadából:

PatientSafetyNA@indivior.com
Telefonszám: 1-877-782-6966

Minden más országból:

PatientSafetyROW@indivior.com
Telefonszám: +800 270 81 901 (Ingyenes nemzetközi szám; előtte tárcsázni kell az ország hívókódját)