Welkom bij Indivior.

Ooit zal verslaving niet langer worden bekeken door de sociale lens van minachting en schaamte. Ooit zal verslaving niet langer een wereldwijde humanitaire crisis zijn. Bij Indivior dromen wij van de dag waarop alle patiënten ter wereld onbeperkte toegang hebben tot hoogwaardige behandelingen voor chronische recidive en verslavingsgerelateerde aandoeningen. In afwachting van deze dag zullen we baanbrekend werk blijven verrichten op het vlak van levensingrijpende behandelingen. Met de hulp van zorgverleners, de volksgezondheidssector, beleidsmakers, sponsors en mensen zoals u, zullen we de obstakels rond behandeling wegwerken voor miljoenen mensen wereldwijd die hier het meest behoefte aan hebben.

Dit is onze visie. Wij zijn Indivior en onze slagzin luidt: Focus op u.

Om deze visie waar te maken, streven we ernaar u de inhoud van deze website ter beschikking te stellen in het Nederlands. U weet ongetwijfeld dat de implementatie van een wereldwijd merk tijd vergt. Terwijl we alles in het werk stellen om onze website te vertalen, vragen we u onze Amerikaanse website te raadplegen om meer over ons te weten te komen.

PRODUCTVRAAG OF BIJWERKINGEN

Patiëntveiligheid is niet alleen een verplichting … het is een verantwoordelijkheid.

Uw hulp bij het melden van productproblemen of bijwerkingen, speelt een cruciale rol bij onze missie om alle patiënten toegang tot hoogwaardige behandelingen te bieden. We grijpen alle kansen aan om patiëntveiligheid met de juiste middelen te monitoren.

Voor veiligheidsinformatie, productklachten, het aanvragen van medische informatie of om bijwerkingen te melden, kunt u contact opnemen met:

Voor de VS en Canada:

PatientSafetyNA@indivior.com
Tel.: 1-877-782-6966

Voor alle andere landen:

PatientSafetyROW@indivior.com
Tel.: +800 270 81 901 (internationaal gratis nummer, voorafgegaan door de landcode)