Welkom bij Indivior.

Eens zal verslaving niet langer worden bekeken door de sociale lens van minachting en schaamte. Eens zal verslaving niet langer een wereldwijde humanitaire crisis beteke­nen. Wij van Indivior voorzien de dag waarop alle patiënten ter wereld onbeperkte toegang hebben tot hoogwaardige behandelingen voor deze chronische aandoeningen waarin mensen terugvallen en aan verslaving gerelateerde aandoeningen. Tot die dag zullen we baanbrekend werk blijven verrichten op het vlak van behandelingen die levens transformeren. Met de hulp van zorgverleners, de volksgezondheidssector, beleidsmakers, sponsors en mensen zoals u zullen we werken aan de obstakels rond behandelingen voor de miljoenen mensen wereldwijd die hier het meest behoefte aan hebben.

Dit is onze visie. Wij zijn Indivior en wij leggen de focus op u.

Om deze visie waar te maken, streven we ernaar om u de inhoud van deze website ter beschikking te stellen in het Nederlands. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat de implementatie van een wereldwijd merk tijd vergt. Terwijl we alles in het werk stellen om onze website te vertalen, vragen we u onze Amerikaanse website te raadplegen om meer over ons te weten te komen.

PRODUCTVRAAG OF ONGEWENST VOORVAL

Patiëntveiligheid is niet alleen een verplichting … Het is een verantwoordelijkheid.

Uw hulp bij het melden van productzorgen of ongewenste voorvallen speelt een cruciale rol bij onze missie om alle patiënten toegang tot hoogwaardige behandelingen te bieden. We grijpen elke kans om patiëntveiligheid met de juiste middelen te monitoren.

Voor veiligheidsinformatie, productklachten, het aanvragen van medische informatie of om een ongewenst voorval te melden, kunt u contact opnemen met:

Voor de VS en Canada:

PatientSafetyNA@indivior.com
Tel.: +1 877 782 6966

Voor alle overige landen:

PatientSafetyROW@indivior.com
Tel.: +800 270 81 901 (internationaal gratis nummer, voorafgegaan door de landcode)